Vill du satsa på en Mercedes Sprinter 516?

Är du ute efter en bra minibuss i form av en Mercedes Sprinter 516? När det gäller mercedes sprinter 516 så kan du vända dig till Svenska EA Bussar. De erbjuder MB Sprinter Line som finns i ett par olika modeller. De kan bygga din buss så som du behöver ha den. Denna buss har plats för upp till 23 sittande. Den går att använda för:

  • Beställningstrafik
  • Skoltrafik

Hos detta företag hittar du även andra modeller av bussar, till exempel flera modeller av Iveco.

Anpassa din Mercedes Sprinter 516

Om det är en Mercedes Sprinter 516 du vill ha, så kan du få den anpassad som du vill ha den. Dock finns det även andra modeller, som 519 samt nya MB Sprinter 517 CDI. Svenska EA Bussar har flera bra leverantörer som kan bygga och anpassa fordon på ett bra sätt och för olika ändamål. Svenska EA Bussar använder sig av några av Europas bästa bussfabriker. Deras partners är även godkända Mercedes partners.

Så är det som så att du har behov av att få en buss specialanpassad så är det smart att vända dig till detta företag.

Bra bussar hos Svenska EA Bussar

Företaget Svenska EA Bussar har flera bra bussar du kan välja mellan. Företaget i sig har varit med länge, då det grundades i Hjo 1982. Mannen bakom företaget hette Gunnar Jansson och till att börja med så hade man fokus på att importera samt sälja tyska bussar av märket Ernst Auwärter. Idag är sortimentet utökat en hel del och nu kan man bygga och anpassa om bussar på olika sätt.